en
Join our growing site,
& meet dozens of singles today!

Nike Joyride CC3 Setter kenkien korkeat from Keawe Mbawera's blog

Katsauksessa todelliseen Timp 1. 0: een me kaikki jätimme kommentin, jonka se ei tuntunut olevan todellista enimmäismäärää, pehmustettuja jalkineita, jotka sen tekniset tiedot osoittavat. Täsmälleen sama pätee kyseiseen Timp 1: een. 5. Jokaisen jalkineen, jonka kimppu on kaksikymmentäyhdeksän millimetriä, ollessa kyseessä, todellinen Timp 1,5 näyttää huomattavan vähäiseltä tiellä. Koska A-sidottuihin materiaaleihin liittyvä pinnoite tarjoaa laadukasta palautumista, kaikki nämä muut välipohjat ovat melko lempeitä, mikä mahdollistaa loistavan lattian tuntuman, vaikka kaikkikin Nike Joyride CC3 Setter -kenkien korkeat eivät todellakaan tunnu ylellisiltä. jalkineet, joissa on paljon pehmusteita. Varsinainen Timp 1. 5 ei todellakaan tunne, koska lähellä lattiaa kuin kengät, joilla on pienempi nippukorkeus, tosiasiallisesti Timp 1. 5 antaa tosiaankin upean lattian, mikäli jalkineet ovat erityisen täytettyjä.

Koska joku, joka yleensä käyttää paljon pienempiä jalkineita, rakastin todella tätä todellisen Timp 1: n puolta. 5. Todelliset jalkineet näyttävät olevan lähellä lattiaa ja tarkka erikoistuneessa maisemassa, mutta se on kuitenkin riittävä pehmuste suojaamaan minun Henkilökohtainen jalka pidemmän ajanjakson aikana toimii. Kuten 1. 0, todellisella 1.5: llä ei ole rock and roll -lautasta, mutta siinä on riittävästi pehmusteita, joita en ole mitenkään kokenut vaikeuksista pääjalkojen uupumisena karuilla maisemilla .

Gordon Gianniny Nike Air Force 1 MID -kengät arvioivat todellisen Altra https://www.torankengat.com/ Timp 1. 5 -haavan

Gordon Gianniny, joka toimii Altra Timp 1. 5: n check here alueella, Snodgrass Hill, Crested Butte, YRITYS.

Ainoa todellinen alue, jolla minulla on ollut ongelmia todellisen Timp 1. 5: n kanssa, on oikeastaan ​​hyvin epätasa-arvoisessa tai matalan maiseman yhteydessä. Koska 1,5 sisältää lähempänä ottelua verrattuna toisiin Altra-jalkineisiin, se on silti kohtuullisen leveä ja hyödyllinen jalkine. Tämä merkitsee erinomaista mukavuutta ja helppoutta pitkissä olosuhteissa, se mahdollistaa hiukan enemmän jalkojen liikettä jalkineissa verrattuna siihen, että suhtaudun mieluummin polkupyörän ulkopuolelle.

Varsinaisen Altran poikkeuksellisen neljän mukaisesti. 0, todellinen Timp 1. 5 tarjoaa paljon enemmän iskunvaimennusta tai turvallisuutta, mutta ei vastaa kovin, koska erityisesti. Lisäksi se ei oikeastaan ​​tunne kovinkaan, koska tasaisen poikkeuksellisen neljän jälkeen. 0, todennäköisesti johtuen Timp 1. 5 ': n suuremmasta nippukorkeudesta ja hieman suuremmasta äänenvoimakkuudesta. Todellinen Timp 1. 5': n pehmustus tuntuu todellakin huomattavasti joustavammalta ja kovemmalta kuin poikkeuksellinen neljä. 0, jalkineet, jotka löysin voidakseni tuntea olevansa vähän kuin äänivaikutteinen. Jos sinulla on Nike Air Huarache Run Ultra -kenkiä, jotka toimivat Hoka 1 1 Pace Impulse 2: n sisällä, uskoimme kuinka Timp 1. 5: n matka koettiin suurin piirtein samalla tavalla. Kuten suurin osa Altran jalkineista, todellinen Timp 1. 5 tarjoaa paljon enemmän tilaa jalkareikien suhteen verrattuna Pace Impulse 2: een, jotka löysimme onnistui saamaan paljon mukavampaa pitkien käyttöjen aikana.


Previous post     
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Keawe Mbawera
Added May 20

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

advertisement
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo