en
Join our growing site,
& meet dozens of singles today!

Sammenlignet med Nike Zoom Winflo 6 sko til 2 flere timer from Keawe Mbawera's blog

Desværre er de fleste af de funktioner, der får dette fodtøj til at fungere pænt på det specialiserede landskab, derudover tillader, at det er en mindre mængde, der er velegnet til næsten alt andet. Selve Bushido II kommer med lidt mere polstring såvel som alsidighed sammenlignet med unik udgave fra fodtøjet, men det er fortsat et utroligt stift fodtøj. Denne særlige stivhed forstyrrer sammen med mit personlige skridt i det øjeblik, vi slår ikke-tekniske stier, idet vi helt bliver af med den faktiske slanke omskiftning Kobe IV Protro Wizenard-sko i det meget blødere fodtøj som Altra Timp 1. 5. Det bedste paradoks fra Bushido II er faktisk som personligt, dette skabte landskab, der skal være slankt og effektivt, føles virkelig skurrende og akavet.

En yderligere bekymring, vi gik ind på, er faktisk, hvordan den tynde, nøjagtige match fra Bushido II voksede til at blive fuldstændig ubehagelig efter et par timer inden for fodtøjet. Med hensyn til min personlige ft, der i øvrigt har en tendens til at være temmelig tynd eller reduceret mængde, kunne vi ikke operere meget mere end et par timer uden at min personlige ft begyndte at føle sig trangt. At hæve dimensionen halvtreds procent kan hjælpe dette problem, men trangheden kan muligvis alligevel afskrække mig personligt ved at vælge den faktiske Bushido II med hensyn til arbejder længere sammenlignet med Nike Zoom Winflo 6 sko til 2 flere timer.

robusthed

Stabilitet havde været en absolut magtfuld scene for den unikke Bushido, og det ser ud til, at nøjagtigt det samme opretholdes nøjagtigt for Bushido II. Selvom jeg hidtil lige har placeret femoghalvfjerds kilometer omkring fodtøjet, er det tilfældigt, at enkeltpersoner kilometer er på et ret hårdt landskab, såsom en betydelig mængde off-trail. Uanset hvilken, de faktiske overdel vises Nike Blazer Low sko ret meget lignende, fordi de gør gennem dagtid 1. Den faktiske ydersål vises forsigtigt sat på, men sandsynligvis alligevel tilbyder et antal 100 kilometer forbundet med eksistens tilbage i det. Endelig ser det ud til, at den faktiske mellemsål ikke har besiddelse af komprimeret eller endda ladet væk. Nike Air Foamposite PRO Herre 624041 012 Sort / Lyserød / Lilla Sko


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By Keawe Mbawera
Added May 20

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives

advertisement
Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo